Det innovative ved Drool Stop er

 • Forebygger savl & vandpjask ved hundevandskålen med op til 95%!

 • Fødevaregodkendt

 • Brugervenlig

 • Miljøvenlig - Både Drool Stop & indpakning

 • Gulvbeskyttende - Reducerer vandskader og glideulykker

 • Et hjælpemiddel med fokus på vandbesparelse

 • Rengøringsvenlig

 • Gennemtestet via Additive Manufacturing også kaldt Rapid Proto Typing (RPT)

Drool Stop FAKTA

Forebyggende mod savl og vandspild omkring hundevandskålen med op til 95%

Med Drool Stop isat hundevandskålen spildsikrer du vandskålen, og gør det muligt at mindske savl og vandspild. Effekten kan være helt op til 95% mindre savl og vandsjask om vandskålen. Kvik-poulsen ApS garanterer en effekt, dvs. at hvis du ikke kan se nogen forbedring ved at bruge Drool Stop i din hundevandskål, så får du pengene retur. (max. 149,95 kr) Find afsnittet om >garanteret effekt< under kontakt. Drool Stop gør simpelthen din hunds vandskål spildsikker og skvulpefri. Både inde, ude og på farten.

Drool Stop gør det muligt, at bruge egen vandskål til transportskål i transportburet, når I skal på farten. Super let løsning der gør, at hundens tilbehør ikke fylder op alle vegne. Så næste gang I skal på jagt, til hundetræning, til agility, på hundeudstilling eller bare hygge med en tur i skoven, så brug Drool Stop i din hunds egen vandskål. Stil skålen ind i transportburet, eller ned i bunden af bilen, og lad din hund drikke rent drikkevand hjemmefra af den sædvanlige vandskål. Som transportskål er Drool Stop eminent og holder super godt på vandet når der skvulpes, Drool Stop gør nærmest din hundevandskål vandtæt. Derfor er Drool Stop et fint supplement til transportudstyret, jagtudstyret & hundeudstyret generelt.

Det er dejligt nemt, kun at anvende en enkelt skål til alle formål, lad din hund få en trofast følgesvend gennem livet. Med Drool Stop vil hundevandskålen let kunne følge din hund og dig, både hjemme og hver gang i skal afsted. På samme tid undgår du savl og vandspild når tørsten slukkes af din bedste ven, hunden.

Drool Stop er det nye hundetilbehør i dansk design og kvalitet, som er uundværlig, og designet til at gøre din hverdag lettere, på samme tid med at gøre fremtidens generationer en tjeneste, i forhold til at spare på verdens vandressourcer. Det er dansk design med omtanke for verdenssituationen. Lad din bedste ven udvise gode manerer, både i forhold til at der vil være mindre vandpjask og savl omkring hundevandskålen, men også i forhold til at have omtanke for verden omkring. Lad din hund have en miljøbevidst holdning og gøre dig, som hundeejer, stolt.

Fødevaregodkendt

Drool Stop er produceret i et genanvendeligt fødevaregodkendt materiale. Dermed kan du med god samvittighed lade din hund benytte sig af den. Der er ingen hormonforstyrrende stoffer. Ftalatfri og uden parabener, klar til brug i hverdagen. Du kan bekymringsfrit lade dit kæledyr drikke af Drool Stop.

Drool Stop er lavet til brug i hundevandskålen. Vi ved, at alle ved hvordan en hundevandskål benyttes, men der er dog lige nogle punkter vi understreger som Drool Stop ikke kan holde til:

 • Drool Stop tåler ikke maskinopvask
 • Drool Stop tåler ikke ovn, mikroovn, brødrister eller lignende (Ingen høj eller længerevarende varmepåvirkning)
 • Drool Stop er ikke et legetøj. Hverken til hunde eller børn.

                 Følg guiden til hvordan Drool Stop anvendes her

Miljøvenlig

Drool Stop super genanvendelig på alle punkter. Selve Drool Stop er lavet af et genanvendeligt fødevaregodkendt materiale, og indpakningen hertil er specialdesignet i genbrugspap. Drool Stop er lavet til at holde, men det er tanken bag, at når Drool Stop ikke længere kan bruges, så kan den genanvendes/recycles og få et nyt liv.

Drool Stop er udviklet med tanke for miljø og omverden. Hele udviklingsfasen har foregået inden for en kort kilometer radius, dermed har co2 niveauet været lavt. Vi har benyttet samarbejdspartnere forankret i deres lokalområde, hvilket også er et vigtigt udgangspunkt i vores ideologi.

De butikker vi forhandles i, sætter service og kvalitet forrest. Det er det vi forbinder med Drool Stop, og er derfor et vigtigt delelement i Drool Stops fremtræden. Mangler du viden eller vejledning, eller har du noget feedback til os, så kontakt os. Vi vil rigtig gerne optimere din oplevelse fremadrettet.

Gulvbeskyttende – Reducerer vandskader og faldulykker

Står du og får ondt i lommen over savlet og vandspildet omkring vandskålen når hunden drikker. Dårlige nerver over hovedpinen der kommer, når regningen for reparationen, eller måske endda udskiftningen, af gulvet kommer? Forebyg med Drool Stop, uanset om du har flisegulv, trægulv, linoleumsgulv, laminat gulv, parketgulv eller lign. Det vil skåne dig bekymringer for fremtiden.

Når Drool Stop er isat din hundevandskål, mindskes savl og vandspild op til 95% omkring vandskålen. Det er en lettelse for dit gulv, uanset om du har et flisegulv, et trægulv, linoleumsgulv, laminat gulv, parketgulv eller lignende. Dit gulv har ikke godt af at være vandstænket flere gange om dagen, det sætter sine spor og ødelægger til sidst dit gulv. Derefter kan du kigge efter dyre løsninger for løse problemet, men med Drool Stop i vandskålen er dine bekymringer ovre. Drool Stop koster 149,95 kr, over en periode på 2 år er det ca. 20 øre om dagen. Det er en sikker investering der hurtigt kan betale sig i længden.

Rengøringsvenlig

Drool Stop tåler ikke maskinopvask, det anbefales at Drool Stop vaskes op i hånden dagligt, når hundevandskålen alligevel vaskes op. Du kan sikkert og let rengøre Drool Stop med en blød børste og almindeligt opvaskemiddel (sulfo). Skyl grundigt sæbe af efterfølgende, så er du sikker på, at din hund får rent drikkevand, og at Drool Stop igen kan sidde fast i vandskålen.

Brug Drool Stop igen og igen, lad Drool Stop være en fast bestanddel af dit anvendelige hundetilbehør til dit kæledyr i hverdagen. Kun det bedste er godt nok til dig og dit kæledyr, vi mener, at Drool Stop er den bedste løsning på rigtig mange fronter, i forhold til at holde hundevandskålen vandtæt, både hjemme og på tur, i transportburet, i bilen, i toget, i bussen, i flyet og på båden.

Gennemtestet via Additive Manufacturing, også kaldt Rapid Proto Typing (RPT)

Drool Stop har været en lang rejse igennem, for nu at ende ude hos dig og din hund. Ikke transportmæssigt, men udviklingsmæssigt. Alt i alt startede det med en meget primitiv prototype, testet på Bølle, en hvid schæfer med drikkevaner der sørgede for pytter og savl overalt på gulvet og savl i skødet. Prototypen virkede overraskende godt, og siden da, er der forbedret og forfinet gennem Rapid Proto Typing og brug til hverdag. Resultatet er det der nu hedder Drool Stop. Simpel, enkel og meget let at betjene. Gennemtænkt og gennemtestet, klar til at gøre en forskel for både dig, din hund og jeres omgivelser.

Et hjælpemiddel med fokus på vandbesparelse

Drool Stop er oprindeligt designet til at mindske savl og vandspild, når hunden drikker. En sideeffekt dertil er, at vandbesparelsen kan mærkes. Med tiden vil du sikkert kunne se det på vandregningen, ikke nok med det, men ser man på, hvordan det vil se ud for verdens vandressourcer, hvis alle hunde drak af en vandskål med Drool Stop isat, vil effekten være enorm.

Drool Stop som hjælpemiddel i hverdagen, vil gøre din hunds og dit liv meget mere vandtæt. I vil gå spildsikre dage i møde, og jeres dryp & skvulpe -frie transport vil være en fornøjelse. Lad din fornuft sejre og køb Drool Stop i dag. Gør din hundevandskål vandtæt hver dag, lad din hund vænne sig til det tungeformede drikkehul, og så har du opskriften på hvordan din hund kan være med til at gøre en forskel.

Tilslut jer målsætningen om at nedsætte verdens spild af rene drikkevandsressourcer og gør en forskel. Hver dråbe tæller. Husk du også selv kan gøre din del for at spare på vandet i hverdagen. Der findes masser af gode råd, vi har fundet nogen der med sikkerhed kan hjælpe;

 • Luk for vandet, når du vasker op, og brug en balje
 • Fyld opvaskemaskinen helt op hver gang.
 • Monter et vandbesparende brusehoved.
 • Tag brusebad i stedet for karbad – Et brusebad er cirka lig 30 liter, mens et karbad er lig 180 liter.
 • Sluk vandet mens du børster tænder
 • Haveejere bør opsamle regnvand til havevanding og bør vande om aftenen, da fordampningen der er mindre.

Drool Stop – Friends for Life

Mottoet der, sten for sten, opbygger Drool Stop. Det giver mening i mange henseender. Indbyrdes i firmaet er det grundlaget. I de nye relationer der er stiftet med samarbejdspartnere, er det en balancegang, hvor hinandens interesse skal varetages, og være lige fordelt i kompromisser der evt. måtte tages. Og i forhold til, at dem der vil have gavn af Drool Stop, er hundeejere, passer det som kødben til hund. Som hundeejer pådrager man sig ansvaret for at være hundens hjælper på alle fronter, til gengæld belønner hunden dig med evig troskab og loyalitet. Det er Friends for Life i en omsluttet cirkel.

Kvik-poulsen ApS er skaberen bag. Drool Stop er første opfindelse der finder vejen frem til produkt. Hverken Kvik eller Poulsen har nogensinde gennemført hele den proces, der er ved at opfinde, patentere, teste og producere før. Vilje, motivation og et brændende ønske om at gøre en forskel, driver Kvik-poulsen ApS.

Brugervenlig

Drool Stop er let at anvende i hundevandskålen. Når du først er fortrolig med hvordan Drool Stop anvendes, kan montering let gøres med en enkelt hånd. Børn kan derfor stadig let inkluderes i ansvaret og de daglige rutiner. Personer med motorisk hæmmede bevægelser kan også benytte Drool Stop med fordel. Idet at vandskålen bliver spildsikker og skvulpefri, kan man med stor tilfredshed sætte skålen ned til hunden, UDEN at spilde og skvulpe.

Svagtseende personer kan også benytte Drool Stop, uden at spilde vand på gulvet. Det kan i den daglige rutine med førerhund virke mere ligetil. Rutinerne kan let tilpasses med en effekt der er til at forstå. For at tjekke om der er vand i hundevandskålen med Drool Stop isat, skal der nu nærmest skubbes til vandskålen for at lytte eller se efter skvulp.

De mindste børn i hjemmet kan nu sikres mod vandet i hundevandskålen. Lige når småbørn rammer ’kravle og tumle’ alderen, står vandskålen der på gulvet, helt åben og ventende på ulykker. Men med Drool Stop afværger du og børnesikrer nærmest vandskålen. Du forsikrer dig mod vandpjaskeri, vandpytter og utallige af ulykker der kan ske når vand og barn kombineres i samme situation. Lad Drool Stop aftjene sin børnevenlige pligt til hverdag i hundevandskålen, og se effekten. Du vil garanteret blive tilfreds når du afværger vandpytter, vandsjask og vandplask. Med tiden vil du sikkert kunne se det på vandregningen, og så er Drool Stop givet godt ud for godt 20 øre om dagen i en 2 års periode.

Drool Stop er børnevenlig og handicapvenlig, køb i dag og oplev det selv. Det er en verden til forskel. Husk vi har garanteret effekt. Dvs. hvis du ikke kan se en effekt af at bruge Drool Stop, så kan du få pengene retur via os herinde på droolstop.dk! (max 149,95 kr) Alt du skal er at gå til kontaktsiden, så er der en guide til at vejlede dig.  

Anbefales til følgende hunderacer

Affenpinscher • Afghansk mynde • Airedaleterrier • Akita • Alaskan malamute • Amerikansk bulldog • Amerikansk eskimohund • Amerikansk pitbullterrier • Amerikansk vandspaniel •
Appenzeller sennenhund • Australian Shepherd • Australian Silky Terrier • Amerikansk Staffordshire terrier • Australsk bulldog • Australsk cattledog • Australsk kelpie • Australsk terrier • Azawakh • Barbet • Basenji • Bassethund • Beagle • Bearded Collie • Beauceron • Bedlington Terrier • Belgisk Hyrdehund • Bergamasco • Berner Sennen • Bichon Frisé • Bichon Havanais • Blodhund • Borador • Border Collie • Border Terrier • Borzoi • Boston terrier • Bouvier des Flandres • Boxer • Breton Briard • Broholmer • Bullterrier • Bulldog • Bullmastiff • Cairnterrier • Cane Corso Italiano • Canaanhund • Cao da Fila de San Miquel Varetages • Cao da Serra da Estrela Varetages • Cao da Serra des Aires • Cao de Agua Portugues • Cavalier King Charles Spaniel •
Central Asiatisk Owtscharka • Chart Polski • Chesapeake Bay Retriever • Chihuahua • Chow Chow • Collie • Cocker Spaniel • Coton de Tulear • Curly coated retriever • Césky Terrier • Dalmatiner • Dandie Dinmont Terrier • Dansk spids • Dansk-Svensk Gårdhund • Dobermann • Dobermann Pinscher • Dogger • Dogo Argentino • Drentsche Patrijshond • Dværgpinscher • Dværgschnauzer • Engelsk bulldog • Engelsk setter • English Toy Terrier • Entlebucher Sennenhund • Eskimohund • Eurasier • Field Spaniel • Field Trial Springer Spaniel • Finsk Hyrdehund • Finsk lapphund •
Finsk Spids • Flatcoated Retriever • Foxterrier • Fransk bulldog • Galgo Español • Gamle Danske Hønsehund • Golden Retriever • Gordon Setter • Gos d Atura Catala •
Grand Basset Griffon Vendeen • Grand Danois • Gravhund • Great Japanese Dog • Greyhound • Griffon Belge • Griffon Bruxellois • Griffon Petit Brabancon • Gross-Spitz •
Grosser Schweizer Sennenhund • Grønlandshund • Havaneser • Hollandsk Hyrdehund • Hovawart • Hvid Schweizisk Hyrdehund • Irish Glen of Imaal Terrier • Irish Soft-Coated Wheaten Terrier • Irsk setter • Irsk Terrier • Irsk Ulvehund • Islandsk fårehund • Italiensk Mynde • Jack Russell Terrier • Japansk Spids • Jämthund • Karelsk Bjørnehund • Kaukasisk Hyrdehund Varetages • Keeshond • Kerry Blue Terrier • Kishu • Kleinspitz • Komondor • Kontinental Landseer • Kooikerhondje • Kuvasz • Labrador Retriever • Lagotto Romagnolo • Lakeland Terrier • Langhåret hønsehund • Leonberger • Lhasa Apso • Löwchen • Magyar Agar • Malinois • Malteser Manchester Terrier • Maremma • Mastiff • Mexikansk hårløs • Molosser • Mops • Mudi Varetages • Münsterlænder • Newfoundland • Norbottenspids • Norfolk Terrier • Norsk Buhund • Norsk Elghund • Norsk Lundehund • Norwich Terrier • Nova Scotia Duck Tolling Retriever • Old English Sheepdog • PON • Papillon • Phalène • Parson Russell Terrier • Pekingeser • Peruviansk hårløs • Petit basset griffon vendéen • Petit Brabancon • Pharaoh Hound • Picard • Pitbullterrier • Podenco Ibicenco • Podengo Portugues • Pointer • Polski Owczarek Podhalanski • Pomeranian • Pudel • Puli • Pumi • Pyrenæerhund • Pyrenæisk Hyrdehund • Rhodesian ridgeback • Riesenschnauzer • Rottweiler • Ruhår • Saarlooswolfhond • Saluki • Samojedhund • Sankt Bernhard • Sarplaninac • Schapendoes • Schipperke • Schnauzer • Schæfer • Sealyham Terrier • Shetland Sheepdog • Shiba • Shikoku • Siberian Husky • Skotsk Hjortehund • Skotsk Terrier • Skye Terrier • Sloughi • Sort Russisk Terrier • Spaniel • Stabyhoun • Staffordshire Bull Terrier • Støver • Sussex Spaniel • Svensk Lapphund • Sydrussisk Owtscharka • Tibetansk terrier • Tibetansk mastiff • Tjekkoslovakisk ulvehund • Tysk Jagtterrier • Tysk pinscher • Vestsibirisk Laika • Vizsla • Volpino Italiano • Västgötaspids • Weimaraner • Welsh Corgi • Welsh Springer Spaniel • Welsh Terrier • West Highland White Terrier • Whippet • Østrigsk Pinscher