KOMMENDE EVENTS
Fokusdag i BarfButikAalborg

Fokusdag i Barf Butik Aalborg

Fokusdag i Barf Butik Aalborg torsdag d. 28.2. 2019 kl. 14 - 17.30

Vi er glade for at være inviteret til en dag med FOKUS på savl & vandspild i Barf Butik Aalborg! Vi er sikre på det bliver en hyggelig dag, og vi glæder os til at kunne teste Drool Stop af på alle de hunde der er interesserede!
Slå et smut forbi torsdag og test Drool Stop, hvem ved om jeres hverdag kan blive endnu lettere uden våde gulve og sokker! Der vil ovenikøbet også være fokus på 'pelspleje' & 'ernæring'.

Så kom forbi få en god dag med din hund.
DKK's begynder B DM for alle hunde søndag d. 26. Maj 2019

Vi glæder os til at møde alle de dygtige hunde der er tilmeldt, og som er tilskuere til Begynder B DM i 2019.

Vi står klar med en fuldt udrustet hundevandbar. Der vil være masser af forskellige skåle, med Drool Stop i forskellige tungestørrelser gjort klar!

Vi ses til en hyggelig dag på Lovbyvej 80 i Horsens.
Drool Stop til DKK Begynder DM for alle hunde

Kom og prøv Drool Stop i vores Hundevandbar på dagen!

TIDLIGERE EVENTS
Supreme Heimtiermesse Hannover 2019

Glade mennesker og hundeejere var forbi vores stand. Hundebaren var velbesøgt og der var masser af mod på at teste Drool Stop.
Det var spændende at se en så stor messe blive afholdt, og vi glæder os over de flinke medudstillere der har været! Vi siger mange tak for denne gang til Heintiermessen i Hannover!
Heimtiermesse 2019

Es war ein tolles Wochenende mit vielen Besuchshunden, die den Drool Stop testen wollten. Wir wissen, dass es viele glückliche Kunden gibt, die jetzt nasse Böden und Socken meiden!

Fokusdag i Hundens Valg, Århus

Vi havde en rigtig hyggelig fokus dag i Hundens Valg. Vi stillede op med fokus på savl & vandspild, og fik friske besøgende som var klar på at prøve Drool Stop. Samtidig var der fokus på 'pelspleje' fra B&B og på 'ernæring' fra Orijen & Acana.

Vi vil helt sikkert glæde os til næste gang der er fokusdag i Hundens Valg!
Hundens Valg Århus
TEAM DROOL STOP TIL BULLDOGKLUBBENS JULEUDSTILLING 2018 Vi siger tusind tak for invitationen til Bulldog Klubbens juleudstilling, det var super hyggeligt, med masser af fantastiske hunde og ejere :) Hjertelig tillykke med 110 år! -2018 var Bulldog Klubbens jubilæumsår for 110. gang!
Drool Stop, Bulldog, Fransk Bulldog, OEB, vandskål, savlsikker, bedste, 2018, 2019, dansk design, droolstop

Bulldog Klubbens 110 års jubilæum juleudstilling

DROOL STOP, WUSV 2018 -Bio Nutria Park, Randers

Det var nogle spændende dage, med masser af schæferhunde fra hele verden. De bedste af de bedste teams var samlet for at finde den ultimative vinder. For jer der har fulgt det, er det ikke nogen hemmelighed at det var Tjekkiet der løb af med titlen.

Danmark var dog med på en trejde plads i forhold til holdkonkurrencen. Det bliver spændende at se, om det er et resultat der kan forbedres næste gang i Italien!

droolstop.dk, event WUSV in Randers 2018, German Shepards

WUSV 2018 logo